Mutu: „Vin la naţională!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul român al Fiorentinei spune că a dat uitării neînţelegerile din trecut cu Răzvan Lucescu şi este pregătit să înfrunte Bosnia la 26 martie. Cele două goluri marcate în ultima etapă de campionat din Italia, contra Cataniei, l-au eliberat de presiune pe Adi Mutu, care a apărut ieri extrem de relaxat într-o conferinţă de presă organizată la sediul clubului toscan.

„Mă consider unul dintre cei mai buni atacanţi din lume. Altfel, n-aş mai juca fotbal", a început Mutu, conştient însă că mai are de tras pentru a-şi recăpăta forma fizică ideală. Apoi, decarul Fiorentinei a „driblat" elegant întrebările privind viitorul său în tricoul viola („Voi încerca să demonstrez pe teren că merit o prelungire a contractului începând din vara lui 2012"), a sărit în apărarea antrenorului Sinişa Mihajlovici („Dacă ar fi după mine, l-aş confirma în funcţie şi pentru sezonul viitor"), după care a atins şi subiectul delicat al naţionalei României. „Mă întorc după o pauză mai mare de un an şi o fac cu plăcere şi cu entuziasm.

Neînţelegerile sunt de domeniul trecutului", a explicat Mutu.Practic, „Briliantul" a confirmat faptul că se va afla în lotul lui Răzvan Lucescu pentru „dubla" oficială cu Bosnia şi Luxemburg de la finalul lunii martie, meciuri decisive pentru „tricolori" în campania de calificare la Euro 2012. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite