Mutu: "Am fost puternic, m-am simţit important la Fiorentina!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost transferat în această vară de Cesena de la Fiorentina pentru a ajuta la salvarea acestora de la reetrogradare, însă după cinci etape ocupă penultimul loc în Serie A, cu un singur punct.

Pentru Adrian Mutu urmează duelul cu fosta sa echipă, iar "Briliantul" recunoaşte, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, că încă îl leagă amintiri frumoase de Florenţa.

"O parte din inima mea a rămas violet, dar datoria mea este să marchez goluri şi să câştig alături de echipă cele trei puncte. Prandelli, Gilardino... mă leagă amintiri frumoase. Am fost puternic, m-am simţit important având un rol decisiv în echipă. Am o singură mare durere în suflet: semifinala de Cupă UEFA pierdută la penalty-uri împotriva celor de la Glasgow Rangers din 2008. Este chiar mai mare decât eliminarea suferită în Liga Campionilor în faţa lui Bayern (sezonul 2009-2010) din cauza acelui gol senzaţional, dar neregulamentar, marcat de Klose.

Cel mai mare regret al carierei mele este că nu am câştigat încă niciun trofeu ca jucător. Voi face totul pentru a putea salva Cesena de la retrogradare, iar dacă voi reuşi asta, l-aş putea considera 'câştigarea primului meu trofeu'", a declarat Adrian Mutu, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite