Mutu: „Decât să ne plângem, mai bine ne punem pe muncă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Cel mai bun jucător al României contra Belarusului, Adrian Mutu, era trist la final partidei. „Briliantul“ a recunoscut greşelile coechipierilor şi a spus că speră ca jocul tricolorilor să fie mai exact în viitoarele preliminarii.

Prin „dubla“ marcată contra bieloruşilor, Mutu a ajuns la cota 34 de goluri în echipa naţională, cu unul mai puţin faţă de Hagi. „Aşa este, mai este un gol, dar nu asta contează, mai ales acum“, a spus Mutu, imediat după meci. Atacantul Cesenei ar fi fost mult mai încântat dacă el n-ar fi marcat, dar ar fi câştigat echipa. „Ar fi putut fi o seară frumoasă. Era mult mai important ca noi să câştigăm acest meci, nu ca eu să marchez nu ştiu câte goluri. Dar, ăsta este fotbalul, nu mai avem ce facde acum“.

Mutu cere răbdare şi spune că este momentul ca el ş colegii săi să se pună serios pe treabă: „Trebuie să eliminăm greşelile, să fim mult mai atenţi în apărare, şi la următoarea calificare să arătăm ca o echipă puternică. Acum, nu mai avem ce face. Decât să ne plângem, mai bine ne ridicăm jambierele şi ne apucăm serios de muncă“, a conchis Mutu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite