„Mondialul e ultimul tren pentru Mutu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Adrian Mutu joacă la ultima clasată din Serie A, are 33 de ani, iar dacă România se va califica la CM 2014, în Brazilia, „Briliantul" va avea 35 de ani. Cu toate acestea, Victor Piţurcă (foto) l-a convocat pe fotbalistul Cesenei pentru amicalul cu Uruguay.

„Am discutat cu Adi foarte serios. Mai ales că, pentru Mutu, Mondialul din 2014 e ultimul tren de a prinde un nou turneu final", a avertizat Piţi. „Mutu e liderul naţionalei. Dialogând cu el, mi s-a părut că a înţeles foarte bine acest lucru. Ar fi foarte rău dacă s-ar gândi doar că trebuie să doboare recordul de goluri al lui Hagi (n.r. - Hagi are 35 de goluri, iar Mutu, 34)", a continuat selecţionerul. „Văzând şi ce face la echipa de club, i-am spus lui Adi că nu-mi place ce joacă la Cesena pe faza defensivă", a adăugat tehnicianul.

Piţi speră ca „Arena Naţională" să fie plină la meciul cu Uruguay. „Am înţeles că e interes pentru joc, dar s-au vândut mult prea puţine bilete în raport cu valoarea adversarului. Uruguay e peste Argentina sau Brazilia acum! Mă aştept să vină oameni să ia bilete, mai ales că preţul e foarte bun, iar o parte din bani îi vor fi donaţi lui Neşu", a conchis Piţurcă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite