Mircea Sandu, ieşire necontrolată la adresa forurilor internaţionale: “UEFA şi FIFA sunt CĂCĂCIOASE”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a avut o reacţie şocantă atunci când a fost rugat să comenteze refuzul forurilor internaţioanle de a se implica în scandalul dintre Craiova şi FRF.

De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Sionul, UEFA şi FIFA sunt căcăioase, nu se mai bagă deloc", a spus Mircea Sandu într-o intervenţie televizată.

UEFA exclusese iniţial formaţia FC Sion din competiţiile internaţionale, primind-o în locul ei pe Celtic Glasgow. Echipa din Elveţia fusese exclusă pentru că s-a adresat unei instanţe civile în locul uneia sportive pentru rezolvarea unui litigiu.
Apoi, Sionul a câştigat un proces civil împotriva UEFA, iar echipa elveţiană a primit dreptul de a juca în Liga Europa.

Preşedintele FRF spune că „Arena Naţională" nu ar mai trebui folosită în primăvară, până la finala Ligii Europa.

Putem să aducem un gazon nou în mai, dar asta ne-ar costa peste 200.000 de euro. De unde aceşti bani? În aceste condiţii, chiar că nu ne mai recuperăm investiţia. Terenul nu rezistă în totalitate pentru că rulourile din zona Peluzei Sud nu au făcut rădăcini. Firma care a pus terenul a spus că s-a depăşit deja numărul de meciuri pentru care garantau ei, dar vor încerca să ne ajute pentru următoarele trei meciuri din cupele europene. Cei care au construit stadionul trebuiau să ne spună că trebuie să ne cumpărăm aparatură pentru ca iarba să aibă lumină.", a spus Sandu.

Oricum, stadionul a costat 168 de milioane de euro, nu 234, aşa cum s-a scris", a mai zis preşedintele FRF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite