Mircea Sandu: „Nu ştiu dacă mai rămâne Răzvan“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Lupescu a vorbit deja despre prelungirea contractului lui Răzvan Lucescu, iar selecţionerul a lăsat de înţeles că ar semna noul acord, valabil până în 2014, fără să stea pe gânduri.

Totuşi, planurile cuplului Lupescu - Lucescu ar putea fi date peste cap de Mircea Sandu. Un tip abil, care, spre deosebire de Dumitru Dragomir şi alţi oameni din lumea fotbalului românesc, se fereşte de cuvinte mari, "Naşul" a avut, aseară, o intervenţie telefonică la GSP TV în care a lăsat de înţeles că rămânerea actualului selecţioner în funcţie nu e chiar bătută în cuie.

Îi reproşează că nu a fost la meciul Tineretului

„Nu ştiu dacă vom continua cu Răzvan. Deocamdată, prelungirea contractului său e la nivel de propunere", a aruncat preşedintele FRF. Acesta l-a „înţepat" apoi pe Lucescu jr cu mici reproşuri. „Nu-mi place că sunt anumiţi jucători la echipa naţională care dau un randament foarte slab în primele 30 de minute ale meciurilor, iar Răzvan nu intervine. De asemenea, nu mi-a plăcut că selecţionerul nu a fost la Botoşani, atunci când tineretul a disputat returul cu Anglia pentru o calificare importantă la Euro 2011. Eu cred că Răzvan trebuia să fie în tribune ca să-i încurajeze pe puştii care vin din urmă", a afirmat „Naşul". Lucescu jr a ratat manşa secundă din „dubla" România - Anglia la U-21 întrucât a preferat să mai stea la Paris după meciul cu Franţa pentru a vedea şi întâlnirea „cocoşilor" cu Luxemburg.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite