Mircea Sandu: "FRF va analiza toate echipele naţionale, nu doar situaţia lui Răzvan"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, vineri, că în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF se va face o analiză a rezultatelor echipei naţionale, lăsând să se înţeleagă că e posibil să se discute şi schimbarea selecţionerului.

"Da, se spune că ieri mă întâlneam cu Dragomir şi cu nu-ştiu-cine şi că azi se decide demiterea lui Lucescu. Lucrurile nu stau aşa. Analiză se va face la toate loturile. Analize se fac trimestrial, la toate nivelurile. Am avut trei luni în care s-a muncit, s-au cheltuit bani, trebuie să vedem şi ce rezultate sunt. Nu ştiu dacă se va lua în discuţie în Comitetul Executiv înlocuirea selecţionerului. Depinde de ce se va discuta acolo după ce se fac analizele respective. Discuţiile sunt libere şi fiecare membru are dreptul la un vot dacă se va ajunge să se voteze ceva. Avem un regulament", a declarat Sandu.

Oficialul federaţiei a precizat faptul că şedinţa Comitetului Executiv a FRF a fost programată cu o lună în urmă şi că se cunoştea ordinea de zi a discuţiilor: "De fapt, acest Comitet Executiv este convocat de o lună şi ceva, deci cei care spun că s-a convocat Comitetul Executiv ca să-l dea pe Răzvan Lucescu afară greşesc. După unii el e deja dat afară înainte să se convoace Comitetul Executiv. Acest comitet era convocat de o lună de zile pentru că pe 9 mai avem Adunarea Generală şi trebuie cu 30 de zile înainte să convoci această adunare, conform statutului. În plus ordinea de zi e veche şi constă în analiza activităţii echipelor naţionale, rapoartele de activitate, buget, bilanţ şi aşa mai departe. Se vor discuta toate aceste probleme. Vor fi analize pentru toate echipele naţionale, nu numai la una".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite