Mircea Sandu: "Nu mi-a fost teamă de Brazilia. Peste doi ani vom avea o echipă mare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşdintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că are încredere în tinerii jucători care au compus echipa naţională în meciul amical pierdut cu 0-1 în faţa Braziliei.

El spune că nu s-a temut de meciul contra Braziliei, dar că este îngrijorat mai mult înaintea meciului amical cu Paraguay, de sâmbătă.

„Astfel de meciuri vor ajuta jucătorii noştri să crească în valoare. Peste doi ani vom avea o echipă mare. Am făcut un meci destul de curajos, cu un cvartet defensiv nou: Rîpă, Papp, Gardoş, Latovlevici. Trei dintre ei au jucat împreună la tineret. Dacă vom continua în acest fel, dacă vor mai apărea câţiva jucători, eu cred că vom avea o echipă foarte bună. Nu mi-a fost teamă de acest meci, mai mult mi-e frică de partida cu Paraguay. E dificil să te acomodezi în scurt timp la acest fus orar şi o să intervină şi oboseala”, a spus Mircea Sandu la GSP TV.

Sandu a ţinut să-l laude pe Iasmin Latovlevici, care a fost titular, profitând de absenţa lui Raţ: ”A făcut un meci foarte bun. Nu vreau să fac aprecieri individuale, dar l-a înlocuit foarte bine pe Răzvan Raţ. A fost foarte relaxat şi nu a greşit multe mingi”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite