Mircea Sandu: "E o minune dacă prindem locul 2. În 3-5 ani vom avea echipă naţională!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, crede că România are nevoie de un miracol ca să se califice la Campionatul European din 2012.

El este de părere că Belarus este ca valoare peste "tricolori" şi anunţă că în maxim 5 ani prima reprezentativă va avea capacitatea să se califice la uin turneu final.

"Este o minune dacă teminăm pe locul doi. La ora actuală, Belarus este peste noi. Ne batem eventual cu Bosnia. Iată, însă, Dzeko a marcat 4 goluri într-un meci în Anglia. I-am bătut la Bucureşti pentru că i-am depăşit la concentrare, ei au venit cu nasul pe sus şi am muncit de două ori mai mult ca ei. şa trebuie să facem ca să câştigăm, să muncim de două ori mai mult decât adversarul. Eu cred căn în 3-5 ani vom avea o echipă naţională de valoare", a spus Sandu la GSPTV.

Declaraţia lui Sandu vine după ce selecţionerul Victor Piţurcă a spus că tricolorii trebuie să se teamă foarte tare de Luxemburg, o echipă care poate pune mari probleme. Adversara de vineri este ultima în grupa D a preliminariile CE 2012, cu doar un punct câştigat în 7 meciuri!

Echipa naţională a României va întâlni Luxemburg vineri 2 septembrie şi Franţa, acasă, la 6 septembrie, ambele meciuri contând pentru preliminariile CE 2012.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite