Mijlocaşii Diaby şi Diarra s-au antrenat joi, la Clairefontaine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşii francezi Abou Diaby şi Alou Diarra, incerţi pentru meciul cu România, de sâmbătă, din preliminariile Euro-2012, s-au antrenat, joi, în cadrul şedinţei de pregătire din cantonamentul de la Clairefontaine, informează cotidianul L'Equipe.

Potrivit sursei citate, cei doi au participat la încălzire alături de restul componenţilor echipei Franţei, după care s-au pregătit separat, sub supravegherea preparatorului fizic al francezilor.

Mijlocaşul Alou Diarra (Girondins Bordeaux) a resimţit o durere la piciorul drept miercuri dimineaţă şi a părăsit şedinţa de pregătire, iar la antrenamentul de după-amiază a efectuat doar un tur de teren. Jucătorul echipei Arsenal, Abou Diaby, s-a antrenat joi pentru prima dată de la sosirea la Clairefontaine, el primind îngrijiri medicale de la începutul cantonamentului, după ce s-a accidentat la glezna dreaptă la meciul cu Chelsea, de la sfârşitul săptămânii trecute. Selecţionerul Franţei, Laurent Blanc, a declarat, joi, că Diaby rămâne incert pentru meciul de sâmbătă, o decizie urmând să fie luată joi seara sau vineri, însă a calificat informaţiile privind starea lui Diarra drept "promiţătoare".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite