Marica are ruptură musculară: "Am un ghinion fantastic!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica ar putea pleca în iarnă de la clubul german
Ciprian Marica ar putea pleca în iarnă de la clubul german

Final trist de sezon pentru Ciprian Marica! La un control medical amănunţit, medicii de la Stuttgart au descoperit că fotbalistul a suferit o ruptură musculara la aductorii piciorului drept, i-au interzis sa facă efor, astfel că fotbalistul va urmări partida cu Bayern din tribună.

"Am un ghinion fantastic! Abia aşteptam să revin după suspendarea de trei etape şi aveam o ocazie excelentă să ne luăm rămas bun de la fani cu un joc bun şi un rezultat pe măsura tocmai împotriva celor de la Bayern, în Cupa. N-a vrut Dumnezeu să-mi ajut şi eu echipa! Duminică, la antrenament, am resimţit dureri, la fel şi luni, iar medicii au decis să fac un control".

"Primul verdict: ruptură musculară. Am refăcut testele marţi dimineaţă şi rezultatul a fost acelaşi! Doctorul mi-a interzis să mă mai antrenez timp de 8 zile! Sînt extrem, extrem de supărat, aştepţi un an de zile un meci cu Bayern şi uite ce ghinion! Doar de o accidentare nu aveam eu nevoie în prag de Sărbători! Nici n-am vrut să vin acasă, ţin morţiş să merg la meci, să fiu alături de băieţi la ultima reprezentaţie pe teren propriu în 2010. Sper să mă refac rapid şi să prind stagiul de pregătire de la început, să încarcăm bateriile, fiindcă avem o misiune extrem de grea în retur!", a spus Marica, potrivit gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite