Marica nu va juca cu Paraguay

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica
Ciprian Marica

Atacantul lui Stuttgart s-a accidentat la unul dintre antrenamente şi nu s-a antrenat deloc joi seară, fiind aproape sigură absenţa sa în partida care se va disputa duminică dimineaţa, de la ora 1:00.

România rămâne şi fără singurul stranier deplasat în turneul din America de Sud! Marica acuză în continuare dureri la glezna stângă. "Mă doare destul de rău. Nu ştiu dacă voi putea juca", a spus Marica. Acesta aasistat la şedinţa de pregătire, dar a luat loc pe banca de rezerve. În aceste condiţii, România va alinia foarte probabil în meciul cu Paraguay o linie ofensivă formată din Surdu şi Alexe.

Tătăruşanu şi Sânmârtean au şi ei ceva probleme medicale şi s-au antrenat separat aseară faţă de restul colegilor.

Îl retragem şi pe Acuna

După Ronaldo, un alt jucător se retrage într-un meci cu România. Sâmbătă noapte, pe "Estadio Defensores del Chaco" din Asuncion, naţionala Paraguayului îşi va lua adio de la un mare internaţional, Roberto Acuna, participant la trei ediţii ale CM.

Ajuns la 39 de ani, "Torro" Acuna a evoluat timp de un deceniu în Primera Division pentru Zaragoza şi Deportivo la Coruna. El va bifa contra României a 100-a prezenţă în tricoul "Albirroja"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite