Marica: "Mi-a plăcut mai mult atmosfera din Giuleşti"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei naţionale a României, Ciprian Marica, a declarat că tricolorii au făcut un joc îndrăzneţ în faţa Braziliei, datorită încrederii pe care au căpătat-o după victoria cu Bosnia.

Fotbalistul lui VfB Stuttgart nu crede că mai poate juca în meciul amical cu Paraguay, deoarece resimte dureri puternice la gleznă.

”Sunt puţin trist că am pierdut în seara asta. Mi-aş fi dorit mai mult de la noi. Poate că dacă aveam mai mult noroc am fi obţinut un egal aici. Ne-am bătut, am avut curaj. Încrederea după meciul cu Bosnia s-a văzut astăzi. Chiar dacă brazilienii au avut mai multe ocazii şi noi nu prea am contat în atac, am făcut un meci care ne dă speranţe. Am fost un pic emoţionat, a fost o atmosferă plăcută, dar pe Giuleşti a fost mai frumos. Nu ştiu dacă pot juca şi cu Paraguay, mă doare rău glezna. ”, a spus Ciprian Marica.

Fotbalistul român a spus că brazilienii se aşteptau să înscrie multe goluri României.
Acesta a continuat: ”Am vorbit puţin cu Jadson şi Elano, foştii mei colegi de la Şahtior, ne-au urat succes în drumul nostru spre Euro. Ne-au lăudat, se aşteptau să ne bată la scor pentru că ştiau că ne lipsesc mulţi titulari. A fost o onoare să port banderola azi. Brazilienii sînt fîşneţi, mici, cu calităţi tehnice foarte, foarte bune”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite