MM Stoica îi ia apărarea lui Piţurcă. „Alţii sunt vinovaţi pentru ratarea calificării“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă este atacat dur de Cornel Dinu după ultimele meciuri ale naţionalei României din preliminariile EURO 2012, însă nu toţi duşmanii selecţionerului sunt la fel de duri. Mihai Stoica, unul dintre oamenii cu care antrenorul primei reprezentative poartă un duel verbal de la distanţă de mai mulţi ani, nu îl consideră pe Piţurcă principalul vinovat pentru eşecul din grupa de calificare.

„Am avut noroc la tragerea la sorţi, pentru că am picat într-o grupă foarte slabă, în care Bosnia merita primul loc în faţa Franţei. Din nefericire, nu am depăşit tiparul ultimului an şi stăm din nou acasă, din păcate. Nu am avut mereu cei mai buni jucători la dispoziţie, iar naţionala a fost antrenată de doi selecţioneri diferiţi, aşa că nu pot să spun a cui este vina. Probabil vă aşteptaţi să dau vina pe Piţurcă, pentru că relaţia dintre noi nu este cea mai bună, dar chiar nu cred că are vreo răspundere. Vinovată e mai degrabă Federaţia.

Grupa pentru preliminariile Mondialului este mai valoroasă decât cea pentru EURO, dar e greu de spus dinainte ce se va întâmpla. Depinde foarte mult de momentul pe care îl vom prinde. De exemplu, nimeni nu îşi închipuia că Franţa se va chinui în această grupă sau că Olanda, care are o echipă extraordinară, va merge la baraj", a spus Mihai Stoica, potrivit prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite