Lupescu pleacă de la FRF! "Am simţit că Mircea Sandu nu mai avea încredere în mine!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceea ce era de aşteptat în cele din urmă s-a produs. Ionuţ Lupescu a fost îndepărtat uşor de la FRF odată cu venirea lui Victor Piţrucă pe banca primei representative a României, iar astăzi acesta şi-a anunţat demisia din funcţia de director general.

Lupescu urmează să fie angajat în administraţia UEFA, fiind primul român care lucrează pentru cel mai important for european de fotbal.

"Când am venit eu, FRF avea o problemă de credibilitate pe plan internaţional, a venit acum momentul să trag o linie, să fac un bilanţ, au fost şi probleme financiare, iar bilanţul ultimilor ani e pe plus.
E nevoie de respect, nu prea mai există în fotbalul românesc. Parteneri, sponsori dispar, pentru că nu vor să se alături cu o astfel de imagine. Şi presa poate să facă mai mult. Civilizaţia europneană va veni şi pe stadioanele noastre, odată cu apariţia acestor noi arene, şi cred că vor veni pe stadioane familii care vor fi lângă echipe într-un mod civilizat.
Le mulţumesc tuturor pentru perioada cât am stat la FRF",a  spus Lupescu într-o conferinţă de presă. 

Lupescu a confirmat şi relaţia tensionată dintre el şi şeful FRF: "Am simţit că Mircea Sandu nu mai avea încredere în mine!", a spus acesta. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite