Lucescu: "Ne bazăm pe Mutu şi pe Marica în meciul cu Bosnia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Răzvan Lucescu a prefaţat meciul cu Bosnia de mâine, din preliminariile CE 2012. Tehnicianul este de părere că tehnica şi viteza adversarilor trebuie contracarată prin determinarea tricolorilor.

"Este o bătălie importantă. Ce va fi mâine vom vedea, pentru că sunt două echipe care îşi propun acelaşi lucru. Echipa Bosniei are jucători puternici cu o tehnicitate ridicată. Va trebuie să compensăm prin determinare prin aportul publicului pe care îl vom avea de partea noastră", a spus Răzvan Lucescu.

Selecţionerul a recunoscut că se bazează pe dispoziţia de joc a celor doi lideri ai echipei, Mutu şi Marica: "Va fi foarte importantă evoluţia celor doi jucători din atacul nostru, Adrian Mutu şi Ciprian Marica. Dacă vor juca bine şi vom reuşi să punem presiune pe adversar, dar şi să ne apărăm bine, atunci vom câştiga. Trebuie să nu mai repetăm greşelile făcute la Zenica şi să abordăm meciul cu o altă atitudine".

Lucescu a abordat şi subiectul banderolei de căpitan, pe care o va purta Ciprian Marica: "Banderola de căpitan este un subiect important, nu este doar o luptă între orgolii".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite