Leo Messi a pus „frână“ la bilete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tichetele la România – Argentina nu prea s-au mai vândut de când s-a aflat că starul „pumelor“ are şanse mici să vină la Bucureşti. Federaţia le va plăti cu 200.000 de euro mai puţin argentinienilor, dacă Messi nu va juca în amicalul de la 10 august.

Deziluzie în rândul fanilor echipei naţionale. Semnalele potrivit cărora Lionel Messi nu va juca în amicalul România - Argentina s-au intensificat în ultimele două zile. Jurnaliştii de la Sport.es au notat că vedeta Barcelonei a intrat în vacanţă până la 3 august, atunci când se va alătura lotului catalanilor. Ţinta lui Messi este să joace în Supercupa Spaniei, la 14 august, şi nicidecum prezenţa pe teren în testul cu tricolorii, patru zile mai devreme!

Deşi până în acest moment nu există nicio confirmare oficială vizavi de absenţa decarului Argentinei de la amicalul care va marca inaugurarea stadionului „Naţional Arena", fanii par să fi înţeles că Messi nu va fi pe teren la 10 august. Drept urmare, nici ei nu s-au mai înghesuit în ultimele două zile să cumpere bilete la meci. Procesul de vânzare a tichetelor a început într-un ritm alert, în prima săptămână epuizându-se 32.000 din cele 45.000 de bilete. Apoi, de duminică până ieri s-au mai vândut doar 1.000! În acest moment, mai sunt disponibile 12.000 de tichete. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite