Leekens: "Jucăm împotriva unei echipe cu puţine nume mari"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Selecţionerul belgian Georges Leekens a declarat, pentru publicaţia Het Nieuwsblad, că atunci când vorbeşte de România se gândeşte la jucători precum Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu sau Alin Stoica, dar formaţia pe care o va întâlni, vineri, într-o partidă amicală, este una fără nume mari.

Het Nieuwsblad a publicat un material intitulat "România, necunoscută dar puţin periculoasă", în care se precizează că echipa României are acum în lot foarte puţini jucători cu faimă, mai ales că Adrian Mutu şi Marius Niculae nu sunt convocaţi. Întrebat pe această temă, selecţionerul Belgiei, Georges Leekens, a declarat: "Când vorbim de România, în mod normal ne gândim la nume ca Hagi, Munteanu sau Stoica. Echipa împotriva căreia jucăm vineri are puţine nume mari".

Cotidianul La Derniere Heure a publicat un articol dedicat lui Adrian Mutu (FOTO), cu titlul "Mutu: o viaţă între geniu şi nebunie". "Copilul teribil al fotbalului românesc a revenit pe drumul cel bun. Mutu nu a avut cariera pe care talentul său i-ar fi permis s-o aibă", a comentat sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite