Lăcătuş: „Eu sunt mai îngăduitor. Nu ştiu dacă îi excludeam pe Mutu şi pe Tamaş!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Lăcătuş
Marius Lăcătuş

Fostul antrenor al Stelei, Marius Lăcătuş, a vorbit despre ultimele noutăţi de la echipa naţională, dar şi despre excluderea celor doi petrecăreţi din lotul naţionalei.

FOTO! Vezi unde va dormi Ribery la Bucureşti!

Gică Popescu îl atacă pe Torje: "Naţionala n-a stat nici în Hagi, nici în Popescu, deci nu stă nici în el!

„Cred că două victorii şi un meci egal în ultimele meciuri ar fi bune pentru naţionala României, ne-ar ajuta să ne calificăm.

Marica nu e omul care să reacţioneze în funcţie de hotărârile antrenorului. Mă refer aici la banderola de căpitan. A ratat ocazii bune şi nu mi s-a părut apatic. A făcut un efort bun, dar nu i-a ieşit. Raţ merită să fie căpitan. Întotdeauna a jucat bine la naţională şi echipa de club. Nu cred că e cazul să fie chemaţi Mutu şi Tamaş. Nimeni nu o poate face peste capul lui Piţi. Ar fi timpul mult prea scurt. Nu ştiu dacă luam aceeaşi decizie. Eu sunt mai îngăduitor.

Mă bucur că sunt mulţi stelişti, dar la echipa naţională important e să formezi un grup puternic, unit. Nu contează de unde vin jucătorii. Aşa era şi pe vremea noastră. La naţională nu mai există rivalitate, toţi trebuie să-şi dorească să facă performanţă", a declarat Lăcătuş la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite