Juniorii au meci decisiv pentru Euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala Under 19 a României condusă de Ovidiu Stângă e la un singur pas de calificarea la Campionatul European de la Estonia, ce va avea loc în acest an, la începutul lunii iulie.

Remiza ne-ar ţine în suspans

După victoria cu 4-0 cu Ungaria şi egalul cu Germania, scor 1-1, naţionala României are nevoie de o victorie în meciul de astăzi cu gazda Serbia.

Din păcate, egalul nu ne e suficient decât dacă Germania nu va învinge Ungaria pentru că, într-un clasament în trei (România, Serbia şi Germania cu câte cinci puncte), sârbii sau germanii vor fi cei calificaţi.

Pentru meciul care are loc astăzi de la ora 18.00, la Novi Sad, Ovidiu Stângă nu poate conta pe cel mai bun jucător al nostru, Nicuşor Stanciu, mijlocaşul lui FC Vaslui. Acesta a primit cartonaş roşu în finalul partidei cu Germania.

Formaţia pe care o va trimite Stângă astăzi în teren este: Buzbuchi (Viitorul) - Nica (Dinamo), Ţîru (Viitorul), Puţanu (Viitorul), Şt. Popescu (Cesena) - Roman (LPS Banatul), Vaştag (Săgeata), Al. Ioniţă (Rapid) - Iancu (Viitorul), Gavra (Viitorul), Manole (FC Argeş).  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite