Ienei: "Mircea Lucescu se pricepe la toate, noi nu mai avem dreptul la o părere"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul singurei echipe româneşti care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, Emeric Ienei, i-a răspuns lui Mircea Lucescu, care spusese despre fostul stelist că "a trecut timpul peste el". Emeric Ienei criticase jocul selecţionatei României, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, fiul tehnicianului de la Şahtior.

"Vreau să spun de la început că n-am nimic cu Răzvan Lucescu şi nu l-am atacat în aşa fel încât Mircea să aibă reacţia pe care avut-o la adresa mea. La tot ce-am spus am venit cu argumente. Eu am spus că Răzvan a avut un an de zile să întinerească echipa şi acum vedem rezultatele echipei lui Emil Săndoi", a spus fostul antrenor al Stelei. 

De asemenea, Ienei nu a vrut să intre în polemică cu Mircea Lucescu."Ce replică să-i dau lui Mircea decât să spun că o să treacă timpul şi peste el, din câte ştiu se apropie şi el de 70 de ani. Se pare că Mircea Lucescu se pricepe la toate în România, noi ceilalţi, se pare că nu am făcut nimic pentru fotbalul românesc, nu avem dreptul să ne dăm cu părerea. După atâţia ani, se pare că rivalitatea Steaua - Dinamo nu a trecut. În rest, nu vreau să am o polemică cu Mircea, sunt curios cum o să se simtă atunci când o să treacă timpul şi peste el" , a declarat Emeric Ienei pentru prosport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite