Iată cât câştigă Chivu la Inter şi de ce nu mai vine la naţională!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul român, Cristi Chivu, s-a retras din naţionala antrenată pe atunci de Răzvan Lucescu în luna mai, înaintea partidei cu Bosnia, pierdute cu 1-2 de România.

Unul dintre motivele serioase pe care le-ar fi putut lua în calcul în momentul retragerii se numără şi salariul său incredibil de la Inter. În vîrstă de 30 de ani, reşiţeanul a preferat să se concentreze mai mult pe evoluţia pentru echipa de club. Italienii au fost extrem de nemulţumiţi de-a lungul timpului din cauza accidentărilor cu care fotbalistul revenea de la reunirile naţionalei şi i-au dat de înţeles că ar fi mai bine să îşi îndrepte atenţia către Inter.

Într-un clasament al salariilor din Serie A, făcut de Gazzetta dello Sport, jucătorul român ocupă prima poziţie pe postul pe care evoluează, fiind considerat cel mai bine plătit fundaş stînga, cu nu mai puţin de 3,5 milioane de euro pe sezon.

Cristi Chivu a reuşit să-i devaseze pe Taiwo (AC Milan - 1,8 milioane de euro), Fabio Grosso (Juventus - 1,5 milioane de euro) şi Luca Antonioni (AC Milan - 1,5 milioane de euro). Nici Ştefan Radu nu se află departe de Chivu, cu 1,3 milioane de euro cîştigate în fiecare sezon petrecut la SS Lazio, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite