Iaşi: „Piţurcă trebuie să plece cât mai repede!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea României în faţa Serbiei a pus capăt răbdării suporterilor ieşeni faţă de selecţionerul Victor Piţurcă

Microbiştii ieşeni au sperat până în ultima clipă că echipa României va putea întoarce rezultatul din jocul cu Serbia. Imediat după golul lui Dorel Stoica, fanii au început să îşi susţină energic favoriţii. Entuziasmul suporterilor s-a stins însă imediat după fluierul final. Vinovatul pentru eşecul din faţa Serbiei a fost găsit imediat în persoana selecţionerului Victor Piţurcă.

„Puteam juca mai bine în seara asta, dar fără Piţurcă pe bancă. Să vină Boloni”, a spus supărat Andrei Croitoru în drum spre ieşirea din localul unde a urmărit partida.

Alţi microbişti se gândesc deja la viitoarea campanie de calificare. „Nu cred că România mai prinde Mondialul de la anul. Piţurcă trebuie să plece cât mai repede pentru ca următorul antrenor să poată pregăti mai bine viitoarea campanie de calificare”, a afirmat Alexandru Maftei, student.

Selecţionerul României are totuşi şi apărători. „Nu trebuie să dăm vina doar pe antrenor, pentru că jucătorii sunt cei care au pierdut pe teren. Vina este undeva la mijloc”, a declarat Sergiu Pleşcan, student.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite