Hitzfeld: "Ar fi o greşeală să subestimăm România, îmi pare rău că nu va fi şi Mutu pe teren"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Selecţionerul Elveţiei, Ottmar Hitzfeld, a declarat, într-o conferinţă de presă, înaintea meciului amical cu echipa României, că "tricolorii" nu trebuie subestimaţi şi că îi pare rău pentru faptul că Adrian Mutu nu va fi pe teren.

"După 5-3 cu Germania, aşteptările tuturor au crescut, victoria aceasta ne obligă să facem un meci mare cu România, vrem să ne depăşim încă o dată limitele. Românii sunt tehnici, dar probabil se vor axa mai mult pe contraatac în meciul cu noi. Exact de astfel de adversari avem nevoie în perspectiva preliminariilor Cupei Mondiale. Vor fi câteva schimbări în primul 11 faţă de amicalul cu Germania. Îmi pare rău că nu va fi şi Mutu pe teren, îmi place cum joacă. Ar fi o greşeală să subestimăm România", a spus Hitzfeld, informează cotidianul 20 Minuten.

Căpitanul Gokhan Inler (Napoli) a afirmat că echipa sa trebuie să atace din start. "Trebuie să arătăm entuziasm. Ştim că suntem favoriţi contra României şi vrem să arătăm încă de la început cine este şeful", a spus el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite