UPDATE 15.00 / Hagi: "Am decis să nu mai iau o echipă la jumătate de drum. Vom mai avea luni o întâlnire"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi şi Anghel Iordănescu au o relaţie foarte strânsă
Gică Hagi şi Anghel Iordănescu au o relaţie foarte strânsă

El se află la al doilea mandat ca selecţioner, după ce a ocupat acelaşi post în 2001.

UPDATE 15.00 O lovitură de teatru s-ar putea produce la FRF: Hagi nu vrea să ia naţionala acum, ci după campania pentru Euro 2012, iar Mircea Sandu ar putea să nu-l aştepte pînă la finalul actualei campanii! "Am decis să nu mai iau o echipă la jumătate de drum. Am discutat mai multe aspecte cu Mircea Sandu şi vom mai avea luni o întîlnire. Trebuie să mă gîndesc foarte bine, să iau cea mai bună decizie", a declarat Regele la ieşirea din Casa Fotbalului, conform gsp.

UPDATE / Anghel Iordănescu a declarat că nu se poate vorbi despre un acord între el, Hagi şi preşedintele Mircea Sandu,în privinţa preluării echipei naţionale.

"Nu se poate vorbi de un acord acum. Mai este până la termenul limită impus de federaţie. Nu există această funcţie de director coordonator al loturilor naţionale, ci există funcţia de director tehnic"", a spus Iordănescu.

Tehnicianul Gheorghe Hagi a acceptat, joi, după o discuţie cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, funcţia de selecţioner al primei reprezentative, iar Anghel Iordănescu va ocupa postul de director coordonator al loturilor naţionale, au declarat surse din cadrul FRF, anunţă agenţia Mediafax. Gheorghe Hagi se află la al doilea mandat ca selecţioner al echipei naţionale după ce a ocupat acelaşi post în 2001.

La 5 iunie, FRF a anunţat că principalul obiectiv ar urma să fie calificarea la Euro-2016, dar şi un "plan mai complex, un proiect pe patru ani". "Din punctul de vedere al performanţei intrinseci, principalul obiectiv va fi calificarea la turneul final al EURO 2016, numai că planul se vrea a fi unul mult mai complex, fiind vorba despre un proiect pe patru ani, cu finalitate în toamna anului 2015 şi cu ţintă reformarea fotbalului la toate nivelurile echipelor noastre naţionale, începând cu reprezentativa „A” şi terminând cu cea de juniori „Under 14”. Aceasta înseamnă modificarea şi modernizarea sistemului şi modului de joc la toate eşaloanele naţionalelor noastre şi îmbunătăţirea parametrilor de performanţă, astfel încât calificările să reprezinte o succesiune şi o încununare logică a schimbărilor evocate", a notat frf.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite