Hagi: "Avem potenţial, dar am început prost"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi nu pare convins de şansele României de a ajunge la Euro 2012
Gheorghe Hagi nu pare convins de şansele României de a ajunge la Euro 2012

Fostul mare fotbalist român Gică Hagi a acordat un interviu în cotidianul francez "L'Equipe", unde a vorbit despre perspectivele echipelor României şi Franţei înaintea partidei de sâmbătă.

Hagi consideră că România are un lot bun, dar că debutul în preliminariile Euro 2012 poate compromite totul: "Nu am început prea bine, cu doar 2 puncte în două partide, iar acum urmează un meci foarte greu cu Franţa. Este complicat dar trebuie să ne luptăm. Avem un nucleu de 10 jucători experimentaţi, care joacă la echipe mari, şi caţiva tineri promiţători. Avem potenţial, dar din pacate, am avut un start prost".

Întrebat de jurnaliştii francezi dacă Răzvan Lucescu îşi face bine treaba de selecţioner, Hagi a fost evaziv: "Nu ştiu, puneţi-i lui această întrebare.Toată lumea trebuie să se gândească doar la acest meci şi nu la ce va fi după. Sper că va scoate un rezultat bun, chiar dacă e greu".

Hagi nu a menajat naţionala franceză, despre care a spus că a avut o evoluţie "jalnică" la Campionatul Mondial din Africa de Sud: "Nu cunosc suficiente detalii pentru a comenta dar, pentru imaginea fotbalului francez, nu este potrivit să te comporti în asemenea fel pe teren. Franţa a fost un exemplu pentru întreaga lume în ultimii 10 ani, dar de la ultima Cupă Mondială încoace, prestaţia Frantei a fost cam jalnică".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite