Guso îi avertizează pe „tricolori”: „Va fi foc la Zenica”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tricolorii pot primi un ajutor nesperat de la UEFA
Tricolorii pot primi un ajutor nesperat de la UEFA

Fostul portar de la Craiova, Dinamo şi Pandurii spune că România va avea o misiunea extrem de dificilă în Bosnia, în special din cauza fanaticilor suporteri locali.

"La Zenica va fi foc! Stadionul are doar vreo 14.000 de locuri, dar tribunele sunt aproape, iar presiunea e fantastică", a declarat Adnan Guso pentru Evenimentul Zilei.

"E adevărat că fanii şi-au mai făcut de cap şi au venit noaptea pe la hotel ca să facă scandal înaintea jocurilor. S-a întâmplat cu Portugalia, cu Spania... Nu ştiu unde stă naţionala României. Dacă se va caza la hotelul care se află la 500 de metri de stadion, sigur n-o să doarmă nimeni! Bosnia preferă să joace la Zenica din superstiţie, pentru că acolo a avut mai multe victorii decât la Sarajevo şi fiindcă atmosfera e incendiară"
, a mai declarat Guso. Acesta spune că şi Bosnia se confruntă cu probleme de efectiv: Dzeko, Misimovic, Spahici sau Begovici sunt în criză la echipele de club.

Acum antrenor cu portarii la Zeljeznicar Sarajevo, Guso crede că Bosnia va câştiga cu 2-1 şi e sigur că Răzvan Lucescu se va sfătui cu Mircea Lucescu pentru acest meci, mai notează sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite