Golul lui Van Buyten, al 50-lea primit de naţională cu Piţurcă antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Van Buyten (nr. 3)  a marcat primul gol de lângă Goian
Van Buyten (nr. 3) a marcat primul gol de lângă Goian

Golul marcat de Daniel Van Buyten, vineri seară, la meciul amical Belgia-România, a fost al 50-lea primit de naţională cu Victor Piţurcă selecţioner.

În meciul de vineri s-a marcat şi al 13-lea autogol al unui "tricolor" în proprie poartă, cel semnat de Cociş la finele primei reprize. Precedentul se regăseşte în urmă cu un an, tot la un "amical", cu Italia, la Klagenfurt, scor 1-1, autor fiind Ciprian Marica

Doi debutanţi a avut naţionala vineri seară, pe Marian Pleaşcă şi Valerică Găman, aceştia devenind al 791-lea, respectiv, al 792-lea jucător din istoria echipei naţionale.

Pentru prima oară, Pandurii Târgu Jiu a avut cei mai mulţi fotbalişti care au apărut pe teren.

Execuția lui Raţ a reprezentat al doilea penalti ratat de tricolori în acest an, după cel al lui Săpunaru, tot în finalul unei partide, cea din Giuleşti, cu Bosnia-Herţegovina, în preliminariile Euro-2012

A fost a treia oară când adversar a fost Georges Leekens (de fiecare dată ca selecţioner al Belgiei), iar la precedenta partidă, din 28 aprilie1999, pe cele două bănci tehnice s-au aflat aceiaşi selecţioneri ca şi vineri seară.

Echipa naţională a României a pierdut, cu scorul de 1-2 (0-2), meciul susţinut, vineri, la Liege, în compania selecţionatei Belgiei, golul reprezentativei "tricolore" fiind marcat de Daniel Niculae. Fundaşul Răzvan Raţ a ratat un penalti în minutul 87 al meciului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite