Ioan Becali: "La naţională l-aş pune căpitan pe Torje, pentru 10 ani"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul impresar i-a recomandat antrenorului Stelei, la radio gsp, să pună presiune pe arbitri, în timpul meciurilor, pentru ca echipa să nu mai fie dezavantajată.

Ce a spus Giovanni Becali...

...Ronny Levy: "Am spus că Levy trebuie să aibă mai mult sînge, să se scoale de pe bancă, să se răstească inclusiv la arbitri. Sînt şiretlicuri pe care Levy încă nu le cunoaşte şi aduc puncte. Uitaţi-vă la Hizo, cum a cerut penalty pentru Vaslui aseară! Ca să îi explice cineva aceste lucruri, trebuie să şi aibă plăcere să le asculte"

...Gică Hagi: "Cred că într-o zi Hagi se va întoarce la Steaua. Nu într-un viitor apropiat, pentru că are destul de muncă acum. Dar în timp cred că va reveni"

...despre înfrîngerea lui Dinamo: "A fost un moment psihologic după ce Dorel Stoica a deschis scorul cu FC Vaslui, Dinamo a crezut că va intra la pauză în avantaj. S-au relaxat şi i-a costat acest lucru. E delicată înfrîngerea pentru ei, pentru că urmează meciul cu Rapid, unde nu poţi să pui decît 1X2 în dreptul jocului"

...despre Torje şi Alexe: "Torje era 70 la sută din atacul lui Dinamo. Fără Alexe şi Pulhac pe stînga, Dinamo şchioapătă. Dinamo a pierdut cel puţin 60-70 la sută din puterea sa ofensivă. De la Udinese s-au ridicat mulţi jucători care au plecat apoi pe bani mulţi. Alexe stă de un an şi jumătate şi joacă cu infiltraţii. Doctorii de la noi nu ştiu să dea un diagnostic, pierdem un talent pentru echipa naţională. Alexe trebuie să joace bine pentru Dinamo şi echipa naţională, nu a lăsat nimic"

...banii de la Dinamo: "Cu banii primiţi pe Torje, Dinamo şi-a echilibrat situaţia financiară. Pe criza asta banii sînt importanţi, e greu să investeşti acum"

...Cosmin Moţi: "Ar trebui să se trezească, a greşit ieri la două goluri"

...echipa naţională: "Cred că Mutu suferă mult, ştiu asta din convorbirile cu el. Cred că întotdeauna există o şansă, selecţionerul şi cei care conduc fotbalul sînt pe post de părinţi. Cred că îi va convoca pe el şi pe Tamaş. Eu m-am certat cel mai rău cu Mutu, dar uite că ne-am împăcat. Dacă selecţionerul se gîndeşte la Mutu şi la Tamaş, înseamnă că trebuie să te gîndeşti şi la Rădoi. Sînt jucători care vin din spate: un Chiricheş, un Găman. Cei doi ar putea să devină titulari la echipa naţională. M-au surprins intenţiile de retragere ale lui Marica şi Săpunaru. Au 25, respectiv 27 de ani. Critici au fost şi vor mai fi."

...Cristian Chivu: "Pe Chivu îl simt că vrea să joace mult pentru echipa lui de club, că vrea să stea mai mult cu soţia şi copiii"

...Junior Moraes: "Moraes va debuta în această seară la ŢSKA. Cei de la Sofia i-au oferit un contract dublu faţă de ce dădea Steaua. E un subiect închis, aşa a fost să fie"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite