Giovani Becali vrea să cadă capete: Mircea Sandu, Ionuţ Lupescu şi Răzvan Lucescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul Giovani Becali cere măsuri radicale în fotbalul românesc, în cazul în care echipa naţională nu va reuşi să se califice la Campionatul European din 2012.

După egalul de pe teren propriu cu Albania, scor 1-1, naţionala României şi-a redus considerabil şansele la calificarea pentru turneul final ce se va disputa în Ucraina şi Polonia peste doi ani. Giovani Becali a lansat un atac dur asupra "capilor" Federaţiei şi cere demisii în bloc dacă selecţionata lui Răzvan ratează calificarea. "Cu ce gânduri a venit Răzvan la echipa naţională? Cum a acceptat să vină dacă ştia că nu se va schimba nimic? Cu Piţurcă am făcut două meciuri egale, cu Franţa şi Italia, şi l-am căţărat pe telegraf", a spus impresarul la gsptv.
De asemenea, Giovani a menţionat că, pe lângă Mircea Sandu şi Răzvan Lucescu, ar trebui să plece şi Ionuţ Lupescu în cazul în care nu vom ajunge la Europenele din 2012. "După 3-4 necalificări consecutive, cred că ar fi cazul ca cei din conducere să se ia de mână cu antrenorul şi să plece. Aşa ar fi onorabil", a încheiat Becali.

România va juca în această seară la Minsk cu reprezentativa Belarus, meciul fiind transmis de Digi Sport de la ora 20.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite