Gigi Becali: "Oli vine în 3 secunde la naţională! Mircea Sandu a vorbit cu el prin Gino Iorgulescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei a revenit asupra ideii sosirii lui Cosmin Olăroiu la echipa naţională, spunând că tehnicianul ar fi luat legătura cu Mircea Sandu prin intermediul lui Gino Iorgulescu.

"Faptul că Olăroiu nu mi-a spus ce vrea să facă, eu cred că e posibil să aibă o înţelegere cu Mircea Sandu prin Gino Iorgulescu. De-asta îmi tot spunea că are un proiect...Pe Olăroiu nu-l interesează banii, el vrea să demonstreze, e orgolios.Dacă era să avem încredere în titlu, băteam cu 3,4-0 echipele astea din amicale. Avem sclipiri aşa în joc, dar nu se poate spune că jocul ne dă o încredere", a spus Becali la Sport.ro.

Gigi Becali spune că Răzvan Lucescu este antrenor pentru echipele de club, dar că la naţională nu a demonstrat nimic. Patronul Stelei nu crede în varianta aducerii unui selecţioner străin: "Răzvan trebuie să ia echipa lui Piţurcă şi să lucreze pe acel schelet"

"Olăroiu vine în trei secunde la naţională dacă va fi chemat. Olăroiu, Dan Petrescu ar veni imediat. Nu există antrenor român care să refuze echipa naţională. Răzvan Lucescu nu a demonstrat nimic la naţională, e sub barem! La echipa de club a demonstrat", a declarat Gigi Becali la gsptv

"Selecţionerii străini nu sunt o variantă, pentru că străinii care au venit la noi, au venit ca să îşi lanseze cariera. Nu mai cred în selecţionerul Răzvan Lucescu, nu văd forţă la naţională, nu văd nimic. El ar trebui să ia echipa lui Piţurcă şi să lucreze pe scheletul ei", a mai spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite