Gigi Becali: "Nu prea mi-a plăcut de Tănase, dar Bourceanu a fost inima echipei naţionale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, la finalul partidei România - Andorra, scor 4-0, că nu i-a plăcut evoluţia mijlocaşului Cristian Tănase, însă a precizat că Alexandru Bourceanu a fost inima echipei.

"Sunt şase puncte şi trebuie să-i mulţumim lui Dumnezeu pentru asta. Nu trebuie să comentăm că, vezi Doamne, ungurii i-au băutut pe ăştia cu 5-0, iar noi doar cu 4-0. Mi-a plăcut jocul, a fost la discreţia noastră. Nu prea mi-a plăcut de Tănase, dar Bourceanu a fost inima echipei", a spus Becali.

Fostul tenisman Ilie Năstase consideră că România a evoluat bine în repriza a doua. "4-0 e foarte bine. 2-0 nu prea era aşa bun. Au jucat mai bine în repriza a doua. Faptul că s-au întors suporterii echipei naţionale pe stadion, e foarte important. Nu ştiu dacă ne vom califica, dar avem şanse", a spus Ilie Năstase, care a văzut cel de-al patrulea gol la un televizon de la tribuna oficială.

Fostul atacant al echipei naţionale, Ionel Ganea, s-a arătat mulţumit de evoluţia mijlocaşului Gabriel Torje. "E bun scorul, dar se putea şi mai bine dacă jucam mai ofensiv. Mie mi-a plăcut foarte mult Torje. Jocul mai are unele lipsuri, dar fiind un început de campanie mai e timp ca lucrurile să fie puse la punct. Este o luptă grea, pentru că Olanda este clar favorita grupei", a explicat Ganea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite