Gică Popescu: "Cele 40.000 de bilete au fost cumpărate pentru a-l vedea pe Messi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Asociaţia Argentiniană de Fotbal a anunţat anularea amicalului de la Bucureşti, care trebuia să se dispute la data de 10 august pe noul Stadion Naţional, suporterii se întreabă cine îi va despăgubi pentru faptul că nu vor mai putea să le vadă pe vedetele Argentinei.

Fostul fotbalist consideră că suporterii români care şi-au luat bilete la partida cu Argentina, au dorit să vadă vedetele sudamericane.

"Nu ar fi fost bine să vină cu rezervele, pentru că cele 40.000 de bilete până acum au fost vândute pentru a-l vedea pe Messi şi pe celelalte vedete. Nu red că cei care au cumpărat bilete doresc să vadă rezervele Argentinei", a spus Gică Popescu.

Fostul internaţional consideră că Supercupa Spaniei dintre Real Madrid şi Barcelona este principalul motiv pentru care amicalul cu Argentina a fost anulat. "Este foarte greu să joci cu asemenea echipe care au în lot jucători de mare valoare. Este incredibil cum de FIFA a acceptat o asemenea dată. Cred că Supercupa Spaniei a fost principalul motiv pentru că Argentina nu putea aduce vedetele şi a preferat să renunţe la meci. Eu ştiam de demersul federaţiei argentiniene care dorea să anuleze acest joc, pentru că mulţi jucători evoluează la Real Madrid şi Barcelona, iar cele două cluburi nu doresc să-i lase la meciul de la Bucureşti", a adăugat Popescu.


Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite