Francezii nu se tem de atmosfera de pe Arena Naţională: "Ne place să jucăm cu tribunele pline"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurent Blanc
Laurent Blanc

Deşi selecţionerul României şi jucătorii se bazează pe atmosfera de pe Naţional Arena să aducă un plus la meciul cu Franţa, de pe 6 septembrie, francezii nu par să ia în seamă acest aspect.

Jucătorii lui Laurent Blanc spun că nu-i sperie atmosfera de pe noua arenă bucureşteană, deşi oficialii FRF anunţă că stadionul va fi plin. "Cocoşii" spun că s-au obişnuit să joace într-un mediu ostil şi cred că atmosfera de la Bucureşti nu diferă cu nimic de cea din Bosnia, unde au câştigat cu 2-0.

"Trebuie să jucăm ca în Bosnia, tribunele au fost împotriva noastră dar acest lucru nu a mai contat. Nu e uşor să mergi la victorie în deplasare în România, dar atmosfera de pe stadion nu ne sperie. Dimpotrivă, ne place să jucăm cu tribunele pline, chiar dacă nu sunt de partea naoastră", a spus portarul Hugo Lloris, conform gsp.

"Ştiu că românii respectă echipa Franţei, dar e cu totul altceva când e în joc o calificare. Ştim că ne aşteaptă o atmosferă incendiară la Bucureşti, dar suntem obişnuiţi", a spus şi selecţionerul Laurent Blanc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite