Forlan: "Ştiu doar doi jucători români: Mutu şi Chivu. Îmi pare rău că nu o să joace şi Cristi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul uruguayan Diego Forlan a declarat, luni, la sosirea la Bucureşti, că dintre jucătorii români îi cunoaşte doar pe colegul său de la Internazionale Milano, Cristian Chivu, şi pe Adrian Mutu, jucător care activează în campionatul Italiei, la Cesena.

"Am vorbit cu Cristi Chivu înainte să vin în România şi îmi pare rău că nu o să joace şi el. Dar este alegerea lui dacă nu mai vrea să vină la echipa naţională. Îl mai ştiu pe Adrian Mutu, un jucător foarte bun, în rest nu cunosc alţi jucători români în acest moment. O să îi cunosc la meci", a afirmat Forlan pe Aeroportul Henri Coandă, precizând că se află în pentru prima oară în România.

Venit direct din Italia, Diego Forlan a fost aşteptat la aeroport de un translator. Tot în cursul zilei de luni au ajuns individual la Bucureşti selecţionerul echipei naţionale a Uruguayului, Oscar Washington Tabarez, şi alţi jucători, printre care Luiz Suarez, Edinson Cavani şi Fernando Muslera.

Prima reprezentativă a României întâlneşte, miercuri, de la ora 20.30, pe Arena Naţională din Bucureşti, selecţionata Uruguayului, într-o partidă amicală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite