Florescu se pregăteşte de Bosnia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul preferat al lui Răzvan Lucescu, George Florescu, nu vrea să iasă din circuitul echipei naţionale. Pentru asta, fotbalistul cel mai contestat al primei reprezentative a hotărât să se pregătească alături de formaţia la care a început fotbalul, „U" Cluj.

Conştient că doar câteva antrenamente nu îi vor mai fi suficiente pentru a fi din nou selecţionat, Florescu a cerut  permisiunea conducerii Universităţii Cluj pentru a se pregăti alături de echipa lui Ionuţ Badea, în speranţa că va fi chemat pentru meciul cu Bosnia de la 3 iunie. Deşi patronul clujenilor, Florian Walter, a discutat în dese rânduri cu mijlocaşul pentru a-l convinge să semneze cu „Şepcile Roşii“, în această vară este foarte puţin probabil ca acest lucru să se întâmple, având în vedere opţiunile fotbalistului.

„Eu am discutat de mai multe ori cu el şi am încercat să-l conving să revină acasă, dar în acest moment nu ştiu dacă se poate realiza asta. El mi-a spus că încă e tânăr, vrea să mai joace câţiva ani afară şi să facă bani. Pe viitor, şi-ar dori să revină acasă, dar nu ştie nici el exact când“, adeclarat în urmă cu două săptămâni Florian Walter.

Antrenorul Ionuţ Badea spune că Florescu i-a rugat pe oficialii clujeni să se antreneze cu „Şepcile roşii". „Ştiu că domnul Walter a discutat cu el de mai mult timp pentru un transfer la «U». În acest moment, nu ştiu dacă se poate pune problema semnării unui contract. El şi-a dorit să se antreneze alături de noi, şi noi l-am primit", a spus Ionuţ Badea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite