Fabulos! Jucăm şi cu Brazilia, şi cu Argentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tricolorii sunt în cădere liberă în clasamentul FIFA, unde se află abia pe locul 57, însă vor avea o serie de meciuri amicale de cinci stele, demne de o campioană mondială!

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Ionuţ Lupescu, a detonat „bomba": „Vom juca două partide cu Brazilia şi cu Argentina în acelaşi an".„Kaiserul" a făcut acest anunţ la Realitatea FM, în cadrul emisiunii „Gol după gol". Potrivit oficialului FRF, România va participa într-un turneu amical, unde va întâlni Brazilia (7 iunie) şi Columbia (11 iunie). Lupescu a precizat că partidele vor avea loc în America de Sud, adăugând că FRF nu va plăti niciun ban pentru participarea în acest turneu.

„Pumele" joacă pe „naţional arena"

„Fiesta" sud-americană va continua pentru prima reprezentativă! La data de 11 august, tricolorii vor juca la Bucureşti în compania Argentinei, într-o partidă care va marca înaugurarea noului stadion „Naţional Arena". După această perioadă de pregătire, România va înfrunta, tot la Bucureşti, Franţa, de această dată într-un meci de calificare pentru Euro 2012.

Vine şi Uruguay la noi

Ionuţ Lupescu a afirmat că FRF a demarat deja tratativele pentru ca România să aibă şi la anul meciuri de verificare de cinci stele. „Vrem să aranjăm o partidă împotriva Uruguay-ului. Trebuie să stabilim ultimele detalii. Dacă vom ajunge la o înţelegere, meciul se va disputa la noi", a dezvăluit „Kaiserul" despre confruntarea cu formaţia care s-a clasat pe locul 4 la Cupa Mondială din 2010. Dacă s-ar perfecta, întâlnirea cu Uruguay va avea loc în luna februarie a anului 2012. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite