FRF îi va propune lui Ştefan Iovan rezilierea contractului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Iovan
Ştefan Iovan

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a mărturisit că îi va propune antrenorului secund al echipei naţionale Ştefan Iovan rezilierea contractului, deşi înţelegerea tehnicianului mai este valabilă câteva luni.

"Iovan mai are câteva luni de contract, o să negociem şi sper să ne reziliem contractul pe cale amiabilă. El a rămas la naţională pentru că avea nişte probleme, avea credite. Lui Daniel Prodan, care până acum a fost directorul sportiv al echipei naţionale, îi voi propune acelaşi post la echipa de tineret. Cred că va accepta, pentru că urmează Campionatul European Under-19 şi este şi în comitetul de organizare al finalei Ligii Europa", a spus Sandu.

Selecţionerul Victor Piţurcă a precizat că a fost deranjat de faptul că Iovan nu a renunţat la echipa naţională în 2009, când el a fost demis.

"Iovan e prietenul meu de-o viaţă, am fost colegi. M-a dezamăgit când a continuat la echipa naţională. A ales să meargă pe calea asta, iar eu nu pot să-mi las oamenii cu care colaborez. Dacă îmi spunea că are probleme, poate acceptam imediat ce am fost demis o ofertă de la arabi sau din Anglia", a adăugat Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite