Săndoi:"Acum vom vedea pe cine ne putem baza"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Selecţionerul naţionalei de tineret este mulţumit că are ocazia să-i mai vadă la lucru încă o dată în acest an pe "tricolorii" mici
Selecţionerul naţionalei de tineret este mulţumit că are ocazia să-i mai vadă la lucru încă o dată în acest an pe "tricolorii" mici

Selecţionerul echipei naţionale U21 a României, Emil Săndoi, a declarat că acţiunea loturilor U21 şi U23 este binevenită şi poate însemna evidenţierea unor jucători care pot deveni oameni de bază ai naţionalei de seniori.

"Sunt bucuros că am putut să mai punem la punct o acţiune, care e binevenită pentru naţională. Chiar mă plângeam că nu vom mai avea niciun joc amical până în martie, iar după aceea vor urma doar meciurile oficiale. Sper ca prin această acţiune să se strângă o serie de jucători de perspectivă, după care vom putea spune exact care e viitorul fotbalului românesc. Nu vom juca un meci oficial, însă faptul că aceşti jucători evoluează în tricoul echipei naţionale ar trebui să îi motiveze foarte mult", a spus Săndoi.

Selecţionerul a mai afirmat că nu poate spune ce jucător va face pasul în viitor la echipa de seniori, dar este de datoria sa şi a staff-ului său să "ridice cât mai mult valoarea tinerilor fotbalişti români".

Mijlocaşul Ştefan Bărboianu este bucuros că se află printre cei convocaţi: "La fiecare meci şi la fiecare antrenament dau tot ce am mai bun, iar dacă domnul Lucescu crede că sunt pregătit pentru naţionala mare, atunci o să mă duc cu plăcere. Eu mă simt pregătit să fac pasul".

Paul Papp, de la divizionare secundă Farul Constanţa, a declarat: " Sunt foarte bucuros şi sper să am o evoluţie cât mai bună, mai ales că eu am fost chemat din liga secundă. Când munceşti şi faci treaba cum trebuie, apar şi rezultatele. Faptul că am ajuns aici poate fi o şansă, pentru că aş putea prinde un transfer în prima divizie".

Echipa naţională U21 a României s-a reunit, luni, la Mogoşoaia, împreună cu lotul U23, antrenat de selecţionerul Răzvan Lucescu, în vederea unei acţiuni comune, care să îi familiarizeze pe jucători cu atmosfera de la naţională. Cele două formaţii vor disputa un joc amical joi, de la ora 13:00, tot pe stadionul din cadrul Centrului Sportiv de la Mogoşoaia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite