Selecţionerul tineretului, Emil Săndoi: "N-am fost contactat pentru a prelua naţionala de seniori"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei naţionale de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat că nu a fost contactat pentru a prelua reprezentativa de seniori, în locul lui Răzvan Lucescu.

"Acestea sunt probleme care nu ne privesc, nouă ne place să fim preocupaţi de felia noastră", a spus Săndoi.

Emil Săndoi a afirmat că preocupările sale se îndreaptă spre echipa de tineret, de unde Răzvan Lucescu ar putea selecta jucători pentru naţionala mare, în funcţie de evoluţia acestora. El a precizat că a avut discuţii pe această temă cu Răzvan Lucescu, că există o serie de jucători care pot promova la naţională "destul de repede" şi că reprezentativa mare "are prioritate", în mod normal.

Referitor la meciul echipei de tineret cu naţionala Kazahstanului, de vineri, Săndoi a spus că, dacă fiecare jucător va juca la potenţial maxim, va fi obţinut un rezultat bun, chiar dacă lipsesc Râpă şi Alexe, convocaţi la naţionala mare. "Orice debut e greu. Kazahstanul e un adversar ce nu pleacă cu şanse la calificare, Doamne fereşte de surprize, la echipele de tineret poţi avea surprize la tot pasul. Sunt mulţumit de modul cum s-au pregătit jucătorii, sunt conectaţi, determinaţi la antrenamente, sper să aibă această atitudine la jocul de mâine. Ne dorim victoria, sunt foarte importante cele trei puncte puse în joc, sper să câştigăm", a spus Săndoi.

Partida dintre naţionalele de tineret ale României şi Kazahstanului, din preliminariile Campionatului European Under 21 din Israel, din 2013, este programată vineri, de la ora 18.00, la Târgu Mureş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite