Emeric Dembrovschi: "Tactic am jucat bine în Franţa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa naţională a României
Echipa naţională a României

Fostul internaţional Emeric Dembrovschi a lăudat tactica pe care selecţionerul Răzvan Lucescu a gândit-o pentru partida cu Franţa, pierdută de reprezentativa României, cu scorul de 0-2, în grupa D a preliminariilor Euro-2012.

"Este trist că am pierdut în Franţa, dar mai ales este trist modul cum am pierdut. Tactic, am jucat bine. Am încercat să-i încurcăm şi eventual să prindem o fază-două, ceea ce s-a şi întâmplat când Săpunaru a şutat în bară", a spus Dembrovschi, la Radio Timişoara.

Fostul jucător al Politehnicii Timişoara s-a declarat mulţumit de repriza a doua. "Am şi creat în partea a doua, am ajuns la finalizare, însă ne-a condamnat acea greşeală de arbitraj. E greu de spus dacă puteam scoate un punct în lipsa acelei erori. Crescuse presiunea francezilor, dar la fel de bine puteam câştiga, pentru că ieşisem la joc", a punctat fostul internaţional, acum în vârstă de 62 de ani. Emeric Dembrovschi a marcat pentru România la turneul final al Cupei Mondiale din 1970, din Mexic. El a înscris al doilea gol al românilor, în confruntarea pierdută în faţa Braziliei (2-3) şi a făcut parte din naţionala care în 1972 s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Europei. Dembrovschi jucat 386 de partide în Divizia A, marcând 108 goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite