Dzeko: "Pentru România e ultima şansă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul lui Manchester City, Edin Dzeko, crede că partida cu "tricolorii" va fi una dificilă şi pentru că aceasta poate fi ultima şansă a României de a mai spera la calificarea la EURO.

"Suntem conştienţi că echipa României este foarte bună şi că nu va fi uşor să câştigăm. Pentru ei, victoria e imperativă, este ultima lor şansă de a mai spera la calificare. Oricum, noi ne concentrăm doar pe jocul nostru şi la ce avem noi de făcut. Vom avea un sprijin extraordinar din partea fanilor", a spus Dzeko pentru cotidianul "Sport".

"Trebuie să demonstrăm că merităm să ajungem la Euro", a spus şi fundaşul Ognjen Vranjes (FC Krasnodar).

"România a avut mereu valori. Avem o echipă bună, am arătat asta în meciurile anterioare. Toţi suntem nerăbdători să jucăm, suntem într-o formă bună. Dacă trecem de România, facem un pas mare spre calificare. Este unul dintre cele mai importante meciuri din grupă. Dacă învingem, ne distanţăm la cinci puncte de România şi le tăiem speranţele de calificare, dacă nu, încă nimic nu e pierdut, dar nu ne gândim decât la victorie", a completat mijlocaşul lui ŢSKA Moscova, Elvir Rahimic.

Fundaşul Muhamed Subasic (FK Sarajevo) a declarat că: "România este un adversar puternic, care trebuie respectat, dar cu toate acestea noi suntem mai buni şi cu dăruire maximă vom învinge".

Echipa probabilă a Bosniei pentru meciul cu România: Hasagic - Mujdza, Mravac, Spahic, Lulic - Rahimic, Misimovic, Pjanic, Medunjanin - Dzeko, Ibisevic.




Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite