Dragomir: "În următorul Comitet Executiv se va pune în discuţie demiterea lui Răzvan"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele LPF Dumitru Dragomir a declarat că în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal de joi se va pune în discuţie demiterea selecţionerului echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu.

"Nu s-a hotărât nimic în ceea ce îl priveşte pe Răzvan Lucescu. Şi asta vă spune un om care ştie. Într-adevăr, în următorul Comitet Executiv se va pune în discuţie demiterea. Se va face o analiză a tot ce s-a întâmplat în ultimii doi ani la echipa naţională şi atunci se va lua o decizie. Aşa se procedează normal", a spus oficialul LPF.

Întrebat dacă va vota "pentru" sau "contra" demiterii selecţionerului Răzvan Lucescu, Dumitru Dragomir a răspuns: "E treaba mea cum o să votez".

Echipa naţională a României a învins, marţi, la Piatra Neamţ, cu scorul de 3-1 (1-1), reprezentativa Luxemburgului şi a obţinut prima victorie în grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012. Reprezentativa condusă de Răzvan Lucescu are doar cinci puncte după cinci partide disputate şi ocupă penultima poziţie în clasamentul grupei D a preliminariilor Euro 2012 la şapte puncte în spatele liderului Franţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite