Dragomir: "Îi recomand lui Mircea Sandu să-l păstreze pe Ionuţ Lupescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, i-a transmis lui Mircea Sandu să-l păstreze pe Ionuţ Lupescu la FRF pentru că "a învăţat meserie".

"După părerea mea nu iese fumul dacă nu e făcut focul. Dar eu, care sunt prieten mai bun cu Mircea Sandu decât cu Ionuţ Lupescu, îi recomand lui Mircea Sandu să nu se grăbească dacă s-a gândit vreodată să îl dea afară pe Ionuţ Lupescu. Lupescu a învăţat ceva meserie, a învăţat respectul ierarhic, ştie multe din fotbal şi e păcat să renunţăm la un om pe care l-am pregătit 4-5 ani. Eu aş putea fi cel care să nu îi ia apărarea lui Lupescu, deoarece el nu s-a comportat cavelereşte faţă de mine. Dar eu sunt un om drept şi cinstit. Eu nu pot să spun despre un om care a învăţat meserie că trebuie să fie schimbat. I s-a aşezat funcţia, el este foarte bine prins în organismele internaţionale, e un băiat serios", a spus Dragomir.

Oficialul LPF susţine că sprijinul pe care i-l acordă lui Ionuţ Lupescu acum îi poate aduce duşmani în viitor. "Am să vorbesc cu Mircea Sandu, dacă are altă atitudine, să îşi reviziuiască un pic atitudinea, în sens pozititv, vizavi de Lupescu. O să-mi fac duşmani acum, pentru că Lupescu în decursul anilor şi-a făcut destui duşmani. Dar eu acum îl sprijin pe Lupescu", a explicat Dragomir.

În ultima perioadă relaţiile dintre preşedintele Mircea Sandu şi directorul general Ionuţ Lupescu s-au răcit. Acest lucru a fost confirmat de reducerea atribuţiilor lui Ionuţ Lupescu în cadrul conducerii FRF, totul culminând cu retragerea responsabilităţii asupra echipei naţionale a României.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite