Dorinel Munteanu: "Debutul lui Neagu la naţională mi-a amintit de debutul meu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declaraât că debutul lui Ionuţ Neagu la echipa naţională a României i-a adus aminte de momentul când el a evoluat pentru prima dată sub tricolor.

"Neagu a avut o evoluţie bună, în nota echipei, dar eu cred că el poate mult mai mult. Tot pe la vârsta asta am debutat şi eu la echipa naţională, sper că prin seriozitatea şi pregătirea lui să mă ajungă sau chiar să mă depăşească. Are tot timpul, însă depinde numai de el. Selecţionerul poate să continuie cu el sau nu, dar sunt convins că evoluţiile lui din campionat îl vor «forţa» să îl cheme şi la următoarele jocuri şi să devină un jucător de bază. În ciuda entuziasmului şi bucuriei debutului, îmi doresc ca vineri să se concentreze numai la meciul cu Sportul Studenţesc. Nu îl voi menaja, are 22 de ani şi sunt convins că nu este obosit", a spus Munteanu.

Tehnicianul consideră meciul cu Sportul cea mai importantă partidă pentru gălăţeni în turul campionatului.
"După rezultate se poate spune că nu prea am mers prea bine cu echipele mici, dar meciul cu Sportul este cel mai important din acest tur de campionat. Îmi doresc un rezultat pozitiv care să ne menţină în jumătatea superioară a clasamentului. Cu un egal sau mai rău, cu o înfrângere, vom rămâne doar o echipă de pluton. Avem în faţă o echipă imprevizibilă, în criză de puncte, dar care joacă un fotbal frumos. Sper că băieţii să nu mă dezamăgească şi să continuăm seria victoriilor, iar pentru asta trebuie să investim multă muncă, atât din punct de vedere fizic cât şi mental", a mai spus el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite