Dorinel Munteanu: "Hagi şi Iordănescu au idei diferite"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi a condus naţionala în barajul „de coşmar“  cu Slovenia
Hagi a condus naţionala în barajul „de coşmar“ cu Slovenia

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat că nu ştie dacă o colaborare între Anghel Iordănescu şi Gheorghe Hagi este cea mai bună soluţie la echipa naţională a României deoarece aceştia sunt doi tehnicieni cu idei diferite, conform ProSport.

"Domnul Iordănescu este un antrenor cu multă experienţă, Gică are şi el, dar mai puţin. Nu ştiu dacă este cea mai bună soluţie ca ei să lucreze împreună, fiindcă sunt doi antrenori cu idei diferite. Dar vom vedea ce va fi până la urmă, rezultatele sunt cele care vor demonstra dacă funcţionează această colaborare", a afirmat tehnicianul campioanei Oţelul Galaţi.

Dorinel Munteanu spune că are încredere în alegerea preşedintelui FRF, Mircea Sandu, în privinţa noului selecţioner, la fel cum a avut atunci când l-a numit pe Răzvan Lucescu. "Cum a fost numirea lui Răzvan (n.r. - Răzvan Lucescu) în funcţia de selecţioner aşa îi dau credibilitate lui Mircea Sandu şi acum în ceea ce priveşte faptul că Gheorghe Hagi este cea mai bună soluţie pentru echipa naţională", a explicat Munteanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite