Dorin Goian: "Sunt convins că nu vom pierde în Franţa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul român Dorin Goian, fundaşul celor de la Palermo, a declarat că echipa naţională are şanse să obţină un rezultat bun şi că rămîne în calificări pentru Euro 2012, citat de evz.ro

"Această partidă este foarte importantă pentru echipa naţională, dar nu cred că este decisivă. Mai sînt destule jocuri de disputat în grupă şi se poate întâmpla orice. E drept însă că un eşec ne-ar reduce foarte mult şansele de calificare la Euro, în condiţiile în care am adunat doar două puncte în meciurile cu Albania şi Belarus. Eu sunt însă convins că România nu va pierde meciul de la Paris cu Franţa", a declarat Dorin Goian.

Internaţionalul român mizează chiar pe o victorie la "cocoşi" acasă. "Chiar dacă actualul selecţioner, Laurent Blanc, a renunţat la mai mulţi jucători din perioada lui Domenech şi a adus multe nume noi la naţională, nu se poate spune că Franţa este acum mai slabă. Spre deosebire de noi, ei au de unde alege fotbalişti valoroşi. Sunt totuşi optimist, pentru că Răzvan Lucescu are capacitatea de a organiza foarte bine echipa. Cu o bună organizare a jocului şi cu puţin noroc, se poate obţine un rezultat mare la Paris. Măcar un egal, dacă nu chiar o victorie",  a adăugat Goian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite