Debutăm cu un adversar de Dosarele X

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naţionala lui Emil Săndoi s-a făcut de râs în Franţa
Naţionala lui Emil Săndoi s-a făcut de râs în Franţa

Naţionala de tineret începe, astăzi, la Târgu-Mureş, cea de-a patra campanie de calificare la Campionatul European, avându-l pe Emil Săndoi (foto) la cârmă. Meciul cu Kazahstan va fi primul din cadrul grupei a 9-a a preliminariilor CE 2013.

„Adversarul reprezintă o mare necunoscută pentru noi. Ne propunem să debutăm cu dreptul, este foarte important pentru noi să obţinem victoria în acest joc. Doamne fereşte de vreo surpriză, mai ales că la echipele de tineret poţi avea neplăceri la tot pasul! Ne vor lipsi mult Râpă şi Alexe, convocaţi la naţionala mare. Am picat într-o grupă foarte grea.

Principala adversară e Franţa, care a fost, cu această generaţie, vicecampioană europeană la U-17 şi campioană europeană la U- 19", a spus Săndoi. Selecţionerul a mai precizat că nu a fost contactat pentru a prelua conducerea primei reprezentative în cadrul turneului din America de Sud, dacă Răzvan Lucescu nu va câştiga partida cu Bosnia.  „Acestea sunt probleme care nu ne privesc, nouă ne place să fim preocupaţi de felia noastră", a spus Săndoi.

Iată ce echipă ar putea trimite în teren tehnicianul de 46 de ani: D. Lazăr (Pandurii) - G. Matei (Pandurii), Mladen (AS Roma), I. Rada II (Pandurii), Buleică (Univ. Craiova) - Brata (Pandurii), P. Anton (Bistriţa), Răduţ (Steaua), C. Matei (Steaua) - Alibec (Inter Milano), Ţucudean (Dinamo).

Grupa a 9-a

- România
- Franţa
- Slovacia
- Letonia
- Kazahstan
*Echipele care vor termina pe primul loc şi cele mai bune patru formaţii de pe poziţia secundă în cele zece grupe se vor califica în play‑off. Câştigătoarele celor şapte partide din play‑off se vor alătura Israelului (ţara gazdă) la turneul final.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite