"Tricolorii" cad pe capete! Daniel Niculae şi Pleaşcă au părăsit cantonamentul naţionalei şi nu vor juca în amicalul cu Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Daniel Niculae şi fundaşul Marian Pleaşcă au părăsit, sâmbătă, cantonamentul echipei naţionale şi nu vor evolua în meciul amical cu Grecia.

Niculae a fost învoit de selecționerul Victor Pițurcă pentru a participa la botezul fetiţei sale, în timp ce, accidentat la genunchiul stâng la debutul său ca tricolor, Pleașcă va fi supus unor investigații medicale în România, pentru a se putea stabili cu exactitate natura accidentării.

Potrivit sursei citate, Pleaşcă este suspect de menisc, cert fiind că jucătorul lui Pandurii Târgiu Jiu a suferit o leziune a ligamentului colateral intern.

Astfel, în Austria, în vederea următorului joc amical, contra Greciei (marți, 15 noiembrie, de la ora 20.30, adică 21.30 - ora României, la Altach) vor face deplasarea 21 de jucători.

Echipa naţională a României a pierdut, cu scorul de 1-2 (0-2), meciul susţinut, vineri, la Liege, în compania selecţionatei Belgiei, golul reprezentativei "tricolore" fiind marcat de Daniel Niculae. Fundaşul Răzvan Raţ a ratat un penalti în minutul 87 al meciului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite