Daniel Niculae revine la naţională. Vezi "stranierii" lui Piţurcă pentru meciul cu Belgia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă a anunţat lista cu jucătorii din străinătate pe care se va baza la meciul amical cu Belgia, programat la Liege la 11 noiembrie, şi pentru posibilul meci cu Grecia de la 15 noiembrie.

Faţă de ultimele convocări, noutatea este revenirea la lot a lui Daniel Niculae, ieşit pentru o perioadă din circuitul naţionalei din cauza unei accidentări prelungite.

Iată lotul lărgit de stranieri ales de Victor Piţurcă:

Costel Fane Pantilimon (Manchester City FC), Ionuţ Cristian Săpunaru (FC Porto), Gabriel Sebastian Tamaş (West Bromwich Albion), Dorin Nicolai Goian (Glasgow Rangers FC), Răzvan Dincă Raţ (FC Şahtior Doneţk), Ştefan Radu (SS Lazio), Gabriel Andrei Torje (Udinese Calcio), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Răzvan Cociş (FC Rostov), Dacian Varga (Kuban Krasnodar), Bogdan Sorin Stancu (Orduspor Kulubu), Adrian Mutu (AC Cesena), Ionuţ Costinel Mazilu (Arsenal Kiev) şi Daniel George Niculae (AS Nancy-Lorraine).

În funcţie de starea de sănătate şi de forma sportivă a jucătorilor, aceştia vor primi faxuri de convocare definitivă sau de revocare a convocării de principiu în ziua de 4 noiembrie, în jurul prînzului.

Reunirea lotului este programată în 7 noiembrie, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoşoaia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite